Ga mee op het volgende avontuur met De Roedel
Past perfect is het tweede deel in De roedel serie van Joëlla van der Breggen.
Het verhaal:
De vriendinnengroep van Bonnie, Mara, Kiki, Isabel en Roxanne, ook bekend als de Roedel, belandt onverwachts weer in de Italiaanse bergen. Zal de vriendschap deze reis overleven?
Bonnie is in de wolken wanneer ze de showkleding voor het zangduo Sjoerd en Fenna mag verzorgen. Een droomklus! Ze bouwt een bijzondere band op met Fenna. De knappe en getalenteerde Sjoerd blijft echter een raadsel. Want flirt hij nou met haar? Of juist niet? En waarom reageert hij zo vreemd als Bonnie de nieuwe gitarist van de band blijkt te kennen?
Dan wordt Bonnies droomopdracht onverwacht afgebroken en besluit ze samen met Kiki een gewaagd plan uit te voeren om haar klanten te helpen. Een plan dat hen weer naar Italië brengt in hun roze VW-bus. De rest van de Roedel, Mara, Isabel en Roxanne, weten van niets…. Zetten Bonnie en Kiki hiermee de vriendschap op het spel?
In dit deel gaan we ook weer gezellig op avontuur naar Italië met Bonnie, Mara, Kiki, Isabel en Roxanne, oftewel De Roedel.
Vanaf het begin van het verhaal voelt het alsof je bij je eigen groep vriendinnen bent. Met de schattige roze VW-bus gaan ze het spannende avontuur weer tegemoet. Zal hij het deze keer naar Italië redden zonder pech onderweg?
Net zoals het eerste deel leest dit verhaal ook weer heerlijk vlot. Je kunt weer genieten van het mooie landschap door de beeldende en gedetailleerde beschrijvingen. De opgebouwde spanning tijdens hun avontuurlijke gebeurtenissen en de bijbehorende romantiek geven het een mooie boost. Dit in combinatie met de humor van De Roedel meiden is het weer een heerlijk verhaal.
De personages van de Roedel zijn zo uit het leven gegrepen, allemaal uniek met hun eigen kwaliteiten, humor en soms ook zeker herkenbaar. Het is net alsof je één van de vriendinnen bent.
Past perfect is een leuk, avontuurlijk maar ook romantisch tweede deel. Ik raad aan het verhaal op volgorde te lezen zodat je extra van De Roedel meiden kunt genieten.
Bedankt Loft Books voor het recensie exemplaar.
Het verhaal:
Bedankt Loft Books voor het recensie exemplaar.