Verrukkelijk tussendoortje!
Van haar werkgever moet Mila verplicht 3 weken vakantie opnemen als ze merken dat Mila bijna tegen een burn out aanzit. Met frisse tegenzin vertrekt ze met de geleende camper van haar oom richting Frankrijk. Na een mislukte poging om te wildkamperen belandt ze op een naar het lijkt gezellige camping. Of dat daadwerkelijk zo is moet je zelf maar lezen in dit heerlijke tussendoortje van @evacadier.schrijft via de @verhalenfabriek.
Ik hou enorm van het concept van de tussendoortjes van de verhalenfabriek. Er is altijd wel een verhaal te vinden bijpassend bij je mood van die dag. Eva Cadier schrijft op toegankelijke, beeldende en luchtige wijze dit zomerse verhaal. De vakantie vibes vliegen je om de oren en je hebt zelf ook meteen zin om op reis te gaan. De personages voelen levensecht aan en de sfeer van het boek gaf me een gevoel van vrolijkheid en onbezorgdheid. Dankjewel voor dit verrukkelijke tussendoortje, dit smaakt zeker naar meer!