Mijn Langste Beste Kerst Ever
--> Langste. Kerst. Ooit. <-- Het boek Ik las en las en dacht 'ohw wauw, wat een leerprocessen kan je hieruit halen zeg'. Het boek wordt geschreven in meerdere dialogen, met verschillende perspectieven! Dat maakt het behoorlijk interessant. My Opinion Ik vind het één heerlijk boek. Ik heb het in 1 adem uitgelezen. Ik heb gelachen, hardop gelachen, KEI hard gelachen, bijna in mijn broek geplast van het lachen, maar ook geleerd van Lisette . Hoe bijzonder is het dat je een verhaallijn gewoon vaker kan schrijven dan 1x ,maar het is dan toch net ietjes anders is?!?! Petje af hoor! Auteur Ik heb je bij de leesclub mogen "ontmoeten" --> meegemaakt en gesproken! Kind - Mens, JIJ bent geweldig! Ik herken mij zooo erg in jou! Te veel willen zeggen, maar 'Ik flap er alles uit en de zin is zo krom als een banaan' en dan niet meer weten hoe en wat je wilt zeggen... Met jou erbij maakt het leven leuker! Ik las dit terug in jouw boek. Jouw boek is hilarisch, geweldig, zo liefdevol en vlot geschreven, met een tikkeltje romantiek!! Ik hou ervan Luisterboek Liss kan niet alleen hysterisch goed schrijven, maar ook heeul goed haar boek voorlezen! Ook echt een aanrader.