Rollercoaster van emoties
Wat een heerlijk boek!
Vanaf het begin neemt het je mee in een rollercoaster van emoties.
Lotte laat je kennis maken met "Abby, Jae & Andrew". Jae & Abby komen noodgedwongen en getraumatiseerd bij Adrew terecht. Andrew woont in een pakhuis genaamd 'Monte Carlo' en vangt hen beide op. Jae herkent Abby ergens van, maar Abby kan het niet plaatsen.
Adrew komt op voor de medemensen, die arm zijn. Dit doet Andrew met een verzetsgroep 'Monte Carlo'. Jae & Abby zijn ook verzetsstrijders van Monte Carlo. De verzetsstrijders vechten voor gelijkheid in New Orleans. Echter lukt het hen niet om gelijkheid te creëren onder de armen en rijken mensen. Ze hebben een ander plan, maar dit brengt meer problemen met zich mee, dan van te voren de bedoeling was. Zou door het nieuwe plan het verschil tussen armen en rijken mensen worden opgelost en komt Abby te weten waar Jae haar van kent?
Lotte laat je tijdens het lezen voelen dat je terug gaat in de tijd. In de tijd van de jaren '30. In die tijd was het hard knokken voor een fijn bestaan. Het was op zekere hoogte ontzettend spannend en tegelijkertijd zo ontroerend.
Ik heb het boek afgesloten met een traan en een lach, want bij het einde dacht je schreeuwend "NEE" en na de Epiloog dacht je liefdevol "JAA"! Wat een prachtig einde.
Ik was serieus zo ontroerend, maar gelukkig komt alles goed. Jesus, dit blijft nog wel even na spelen...