Een boek vol wensen

Charoon Charoon
28 mrt 2023

Het boek zit vol wensen. Wensen van jong en oud. Veel Wensen worden er gedeeld, maar komen ze ook uit? Het treft niet alleen om wensen, maar ook een doelstelling om een eigen wens in vervulling te laten gaan. Gaat het lukken om wensen van een ander en dat van jezelf in vervulling te laten gaan? Erg leuk dat er realistische wensen ten sprake komen.

My Opinion

Er zitten bijzondere wendingen in het verhaallijn die je totaal niet verwacht. Door deze wendingen wordt het interessant en niet saai. Door deze keuze maakt het boek mysterieus en dat spreekt mij aan. Ik ben zelfs van mening dat het niet kerst gerelateerd is. (Er komen wel kerst gerelateerde termen in voor, maar dit kan je gemakkelijk los zien)
Door de wensen is het leuk om verder te lezen. De zoet-sappige romantiek die erbij komt kijken maakt het boek een leuke feel-good.

Auteur
Saskia gooit de romantiek flink in ten ronden. Het is realistisch geschreven. Je leest het gemakkelijk weg, met hilarische gebeurtenissen die mij geregeld een glimlach bezorgden. Ik vind sommige teksten ook erg mooi verwoord. Een mooie denkwijze in oplossingsricht denken!

Luisterboek
Ik heb het boek ook beluisterd. Haar stem was prettig om aan te horen, maar de verschillende soorten stemmetjes (die een personage aangeven) past niet bij mij om een boek te luisteren.

Meer recensies van Charoon