Meer diepgang, meer spanning en heerlijk spicy!

ciin leest ciin leest
7 apr 2026

Ja, Mevrouw is deel 2 in de serie en als je deel 1 nog niet gelezen hebt zou ik even wachten met het lezen van de recensie i.v.m. eventuele spoilers. Kijk voor het lezen ook goed naar de triggerwarnings, ze zijn er niet voor niks!

Ik mocht dit verhaal proeflezen voor Rachel en was instant verliefd geworden. Deel 1 was goed, maar deel 2 overtreft het gewoon! In dit boek keer je als lezer terug naar de turbulente relatie tussen Ethan (onze wandelende rode vlag 🚩) en Elara. Het boek gaat verder waar deel 1 eindigde en my oh my, meteen vanaf de start zat ik weer helemaal in het boek vast.

Nu Elara in scheiding ligt met haar slappe excuus van een vent, is ze vrij om te gaan en staan waar ze wilt. En waar het in boek een wat meer om de oploeiende relatie tussen Elara en Ethan ging, duik je in dit boek veel meer de diepte in en leer je beide personages op een hele andere manier kennen. En om het verhaal een extra randje te geven heeft Rachel er een spannende toon aan gegeven, hierdoor is het niet alleen lekker spicy maar zit je soms ook op het puntje van je stoel.

De schrijfstijl van Rachel is vlot en heel beeldend, hierdoor vloog ik door het boek heen (of in de woorden van Rachel, ik heb het boek weer als een Kirby opgezogen) en voelde het haast of ik naast de personages in de ruimte stond. Het einde zorgde ervoor dat ik én niet wilde dat het zou eindigen maar ook zat van wtf gebeurt hier, gauw doorlezen!!

Lieve Rachel, heel erg bedankt dat ik dit boek mocht proeflezen en dat ik mee mocht doen aan de blogtour van dit gave boek!

Meer recensies van ciin leest