Meditatie natuurkrachten
Als je aan Janine Keijser denkt, denk je misschien al snel aan haar ecothriller serie van Lara, maar Janine doet ook veel met meditatie en dat laat ze met haar nieuwe meditatie audioboeken even mooi zien! Ze heeft de meditaties zelf ingesproken en weet je op een mooie wijze mee te nemen op een nieuw avontuur in de natuur.
Meditatie... Het ligt je, of het ligt je niet. En eerlijk ik moest even inkomen. Dit had ik een paar jaar terug met therapie ook, toen we daar aan meditatie deden was ik ook even van uhm nee? Maar ik was heel nieuwschierig naar dit audioboek dus met mijn voeten plat op de grond, mijn koptelefoon op en mijn ogen dicht ben ik begonnen aan deze meditatie audio. En waar ik eerst even wat moeite had om mijn ademhaling rustig te krijgen, voelde ik me met elk stukje, steeds verder afzakken in een bepaalde kalmte. De vertelstem van Janine is heel kalm en weet alles heel fijn over te brengen. Ze gaf de ruimte om rustig in en uit te ademen voor ze weer een stukje verder ging. En ze herhaalde heel prettig ook steeds verder tijdens de medititatie dat je niet moet vergeten te ademenen.
En hoewel ik dus met wat moeite startte, vond ik het enorm jammer toen de meditatie afgelopen was. Ik zat even helemaal in mijn zen bubbel en wilde eigenlijk nog helemaal niet dat deze kapot zou klappen. Ik ga dus ook zeker de andere delen uit deze meditatie serie luisteren om mezelf weer even te aarden als nodig is.