Unieke en verrassende nieuwe YA fantasy

ciin leest 10 juli 2025
Wit in de Middernachtzon is het debuut van Sanne Elisabeth en zet met dit eerste deel uit de serie een waardig nieuwe YA-fantasy op de kaart. Met een prachtig uitgelegd gekleurde vleugels systeem weet Sanne de lezer mee te nemen op een avontuur die je af en toe tot het puntje van je stoel brengt!

Sanne heeft een fijne, uitgebreide schrijfstijl en weet vol emotie te schrijven. Ze weet de wereld heel mooi neer te zetten en ontvouwd stukje bij beetje steeds meer van de personages en de manier waarop de wereld in elkaar steekt. Als lezer zijnde wil je eigenlijk alleen maar doorlezen om te weten waar het verhaal heen gaat!

Het verhaal word verteld vanuit Lucy, een 19 jarig meisje dat sinds haar 6e opgroeid in een tempel. Wanneer ze op een dag opgehaald word door de gevleugelden blijkt haar leven helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt en vanaf dat moment ga je echt met Lucy op avontuur en zoektocht naar haar plekje in de wereld. Hoofdstuk na hoofdstuk leer je steeds meer over de gevleugelden en vooral ook over Lucy en haar verleden, heden en toekomst. Sanne weet dit allemaal heel realistisch op te bouwen waardoor het verhaal klopt van begin tot eind. Maar het is voor nu nog zeker niet het einde want er komt nog meer aan in deze serie! Ik kan in ieder geval niet wachten tot het volgende boek er is want ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

Lieve Sanne Elisabeth heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour van je debuut! Ik ben benieuwd wat je ons nog meer gaat brengen in de serie.

Meer recensies van ciin leest