Een sterk einde

cindy2010 06 juli 2025
De cover geeft een groot blauw hart weer dat in 2 delen is gebroken. Deed me echt terug denken aan vroeger dat je uw lief een hartje aan een ketting gaf.
Het is het eerste deel van de North Falls reeks.
Ik had hoge verwachtingen omdat het toch een boek is van Karin Slaughter.

North Falls is een gemeenschap waar mensen wonen die denken dat ze elkaar kennen maar die ook met veel geheimen zitten en waar er 2 meisjes Cheyenne en Madison verdwijnen tijdens een show. De sheriff is op dat moment Gerald Clifton en zijn dochter Emmy is de hulpsheriff. Zij heeft een zoon Cole. Is getrouwd maar is niet gelukkig in haar huwelijk.

Het boek is opgesplitst in 2delen.
In het 2de gedeelte zijn we 12jaar verder en werkt Cole ook als agent. Op dezelfde dag 12j later verdwijnt er weer een meisje Paisley.
Gaat Emmy de dader kunnen te pakken krijgen? En is het iemand van het stadje North Falls?

Ik moest in het begin er wat in komen in het verhaal. Had eigenlijk verwacht dat er direct meer spanning ging zijn. Maar het duurde wat langer. Nu het is voor mij niet een typische Karin Slaughter, vind hem iets te braaf. Het einde is wel spannend en er zitten wel geweldige plottwists in het boek.
Nu ik wil zeker het 2de deel lezen, zien hoe het verder gaat met sommige personages.

Meer recensies van cindy2010