Liefde en vriendschap

cindy2010 08 augustus 2025
Ik mocht dit boek lezen voor de leesclub De Boekenreizigers, o.l.v. Erna Eikhoudt.

Een simpele cover met de kerk van Baarn op en waar ze heel graag moorden plegen…

We leren Iris kennen, een jonge sterke vrouw die bij haar oma inwoont. Tot ze op een dag de leuke Ben, een sterrenkok leert kennen. Ze willen graag trouwen en samen een restaurant beginnen maar het noodlot slaat toe. Ben overlijdt en Iris blijft achter. De zoon van Ben, René zet Iris zo vlug als
hij kan op straat. Want jammer genoeg heeft Iris op niks recht. En René is alleen maar uit op geld.
Iris weet niet wat te doen, geen woonst en geen job. Dus gaat ze op zoek naar een job in een leuke zaak waar ze fijne mensen leert kennen.
Al lijkt Iris regelmatig over haar schouder, ze heeft het gevoel dat ze in gevaar is. Ze krijgt ook rare brieven. Wie schrijft ze en waarom?
En de politie doet momenteel niet veel, gelooft Iris eigenlijk niet. Tot haar vrienden zich ermee gaan bemoeien en ze proberen te achterhalen wat er juist is gebeurd.
Komt het nog allemaal goed met Iris?

Een heel goed verhaal waar wat spanning in zit vooral naar het einde toe vind ik. Je leest het boek in 1x uit. Vlot geschreven door de auteur. En de clou van het verhaal vind ik wel, je kan alles verwezenlijken met goeie vrienden die er voor je zijn als je het moeilijk hebt.

Meer recensies van cindy2010