Mooie bundel korte verassende verhalen
Dit boek mocht ik lezen voor de leesclub de boekenreizigers.
Bezwete inkt is het 2e boek dat ik van Cecile Koops mag lezen. De vorige was " In alle Staten"
Waar het vorige boek 1 verhaal was is dit boek een bundel van 43 korte verhalen.
De verhalen zijn verschillend van lengte en soort. Het ene verhaal is met wat humor en de andere is een stuk zwaarder.
Er waren verhalen bij vanaf je weet dit is echt een kort verhaal en het is klaar maar er zaten er ook bij waarvan ik hoopte dat er nog een hoofdstuk aan vast kwam of meer.
De manier van schrijven van Cecile vind ik echt lekker lezen daar ligt het niet aan maar voor mij is het lastig om allemaal korte verhalen achter elkaar te lezen. Ik had het misschien fijner gevonden als het er geen 43 waren maar bv een stuk of 4 maar dan met wat meer hoofdstukken.
Ook had het er mee te maken dat ik voor de leesclub het boek binnen 2 weken uit moet hebben en ondertussen een aantal vragen moet behandelen. Dit boek is meer eentje die je op je nachtkastje legt om een verhaaltje voor het slapen gaan te lezen. Of wie weet op de wc om niet op je telefoon te zitten
Wil niet zeggen dat ik niet genoten heb van de verhalen.