Na twee hoofdstukken wist ik het al: I’m hooked
Wat je moet weten voordat je begint:
De onverwachte vriendschap tussen Alyssa en Logan begint als een sprankje hoop. Hij stil, zij expressief; hij worstelend met geld, zij vol toekomstplannen. Maar wanneer Logan plots uit haar leven verdwijnt, vraag je je af: was het toeval… of bedoelde het leven het anders?
Symptomen:
- Een heerlijke mix van opposites attract en second chance romance.
- Afwisselende POV’s die extra diepte geven.
- Friendship + slow burn: pure leesverslaving.
- Complexe personages die echt aanvoelen.
- Onmogelijk weg te leggen (lees: uit in één dag).
Daphne’s Diagnose:
Na twee hoofdstukken wist ik het al: I’m hooked. Dit boek kon ik onmogelijk nog wegleggen. Het is een verslavende slow burn vol second chances en opposites attract, waar de chemie vanaf spat zonder dat het ooit geforceerd voelt. Alyssa en Logan zijn complex, koppig en zo echt dat je ze bijna in de kamer naast je hoort praten. En voor je het weet, is het midden in de nacht… en is het boek uit.
Voorgeschreven aan:
Feelgood-lezers die houden van emotie, gelaagde personages en tropes die warm én prikkelend tegelijk zijn.
Niet geschikt voor:
Iedereen die allergisch is voor voorspelbare feelgood-eindes (maar hé, dat is stiekem ook de charme).
Bijsluiter:
Lees met snacks in handbereik, want pauzeren is geen optie.
Symptomen:
- Een heerlijke mix van opposites attract en second chance romance.
- Afwisselende POV’s die extra diepte geven.
- Friendship + slow burn: pure leesverslaving.
- Complexe personages die echt aanvoelen.
- Onmogelijk weg te leggen (lees: uit in één dag).
Daphne’s Diagnose:
Voorgeschreven aan:
Niet geschikt voor:
Bijsluiter:
Lees met snacks in handbereik, want pauzeren is geen optie.