Indrukwekkende rollercoaster

defne.leest 22 oktober 2025
"New romance meets detective in deze onweerstaanbare roman" Toen ik die omschrijving las was ik gelijk verkocht en móest ik weten hoe dit boek in elkaar stak. Nou wauw wat een rollercoaster.

Het verhaal wordt verteld vanuit meerdere POV's. lets wat ik normaal heel fijn vind lezen en in dit verhaal ook wel passend vond. Misschien ook wel fijn zelfs, want de personages zijn nogal complex. Als je denk dat je ze door hebt komt er weer een twist.

Ik moest heel even inkomen en Vond hem soms misschien ietwat langdradig, maar overall indrukwekkend bedacht en geschreven.

Het boek is rauw en daar moet je tegen kunnen. Er zitten manipulatieve personages in, vernedering, ontgroening, pestgedrag en haat. Daarnaast heb je het romance aspect en is dit ook een enemies to lovers met zeker wat spicy momenten.

Lang verhaal kort. Ik vond de mix van romance en mystery verrassend. Ik móest weten hoe dit boek eindigde en daar kon ik niet snel genoeg achterkomen. Er zitten plottwists in die ik zag aankomen maar ook zeker een paar die een verassende wending gaven aan het verhaal.

Een herfst om je te vergeven is het eerste boek van een vierdelige seizoenenreeks. Ik kijk uit naar de rest van de serie.

Meer recensies van defne.leest

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.