De aftrap van een verslavende thrillerserie
En zo begint een nieuwe obsessie...
De aftrap van een verslavende thrillerserie.
Handtekening van het Kwaad is het eerste deel in de inmiddels tien boeken telende Robert Hunter-serie van Chris Carter, en wat voor een binnenkomer. Vanaf de eerste pagina zit de spanning er meteen in. De korte hoofdstukken en de vlotte schrijfstijl zorgen ervoor dat je continu denkt: nog één hoofdstuk dan... en voor je het weet ben je weer tientallen pagina's verder. Het boek leest heerlijk vlot, maar weet tegelijkertijd een intense en duistere thrillersfeer neer te zetten. Het plot zit ontzettend goed in elkaar. De vondst van het dubbele kruis, de mogelijke copycat en de race tegen de klok zorgen ervoor dat de spanning van begin tot eind voelbaar blijft. Carter bouwt alles zorgvuldig op naar een ijzingwekkende ontknoping. Hoewel de focus in dit eerste deel vooral op de zaak ligt, hoop ik dat we in de volgende delen nog meer diepgang krijgen in de personages, met name in Robert Hunter en zijn partner Carlos Garcia. De basis is in ieder geval veelbelovend. Al met al is dit een indrukwekkende aftrap van de serie, boordevol vaart, spanning en een sterk uitgewerkt verhaal. Een thriller die je blijft achtervolgen, ook nadat je het boek hebt dichtgeslagen. Door naar deel twee!
Liefs, Defne