Korte kerst thriller

defne.leest 18 december 2025
Ik merkte dat ik een beetje afwisseling wilde van alle kerst feelgood romannetjes die we nu allemaal aan het verslinden zijn. lets met 'de perfecte tijd van het jaar.'
Toen stuitte ik op deze kerst thriller van saskia.mn.oudshoorn en las hem in één ruk uit.
Dit verhaal was aangriipend, spannend en ontroerend. Alle emoties kwamen wel voorbij.
Het gaat om twee jonge gezinnen met beiden hun eigen problemen. Wat ze echter gemeen hebben is dat ze door een verschrikkelijke tijd gaan.
Ik vond dit verhaal echt heel sterk geschreven. Ik kon me ook goed inleven in sommige personages en waarschijnlijk omdat ik zelf een jong gezin heb, kwam het soms ook nog best dichtbij en moest ik even een brok wegslikken.
Wel had dit verhaal van mij langer mogen duren. Op het einde vond ik alles dan ook een beetje snel gaan en misschien ook wel iets té sprookjesachtig. Het eindigd wel met een happy end, dusja zo erg is het misschien dan ook weer niet. Al zou ik het helemaal niet erg vinden als deze novelle ooit tot een volwaardige thriller uitgebracht zou worden.

Meer recensies van defne.leest

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.