Advertentie

Een boek vol cliffhangers….

Zou jij je DNA afstaan om te kijken of jij en jouw partner bij elkaar horen? Om te kijken of het juiste dekseltje ergens op de wereld rondloopt? Om….vul zelf maar in. Het is een hele rage. Iedereen weet waar je het over hebt als je het over “gematched zijn” hebt, of over “de test” en iedereen vindt het doodnormaal. Bijna raar dat je het nog niet gedaan hebt….
In dit boek hebben een aantal mensen hun DNA opgestuurd. De lezer wordt in hun avonturen meegenomen in 103 korte hoofdstukken.
In dit boek begin je ontspannen te lezen totdat je bij het tweede hoofdstuk denkt even iets niet goed gelezen te hebben…Dus wel!
Daarna volgt een rollercoaster vol cliffhangers waar ik enorm van genoten heb.
De verhalen van de hoofdpersonen veranderen van roman naar thriller of chicklit en de afwisseling is heel fijn. In veel boeken kom je verschillende verhaallijnen tegen die uiteindelijk bij elkaar komen. In “de ware’ is in zekere zin dat niet zo en dat maakt dit boek bijzonder. Elk hoofdstuk gaat weer over een andere match en het verhaal gaat soms best diep. Je komt spannende situaties tegen, pure romantiek, ethische dilemma’s en momenten dat je in lachen uitbarst. Wat heeft deze auteur alles goed in elkaar gezet! Hij laat je in elk hoofdstuk meer meegenieten en je komt steeds sneller in het verhaal door de toegankelijke schrijfstijl van John Marrs. Hij laat je bijna begrip tonen voor een misdadiger of voor iemand die vreemd gaat door de manier waarop hij deze personen in het verhaal beschrijft. Hij laat je meedenken en bedenken hoe jij met deze situatie om zou gaan.
De ware is het meest veelzijdige en bijzonder bizarre boek dat ik dit jaar las. Bijna 103 cliffhangers….hoe krijg je het voor elkaar!! Geweldig!

Reacties op: Het boek met de meeste cliffhangers.....heel afwisselend en spannend