eindelijk een vervolg, en een gave cd
Jaren geleden genoten we met zn allen van finding nemo en nu is er een nieuwe film; Finding Dory. Met dezelfde bekende personages en een paar nieuwe karakters is er een nieuw verhaal ontstaan.
In dit verhaal raakt Dory haar ouders kwijt. Ze vergeet ze. Samen met Marlin en Nemo gaat ze op zoek. Zij weten hoe het is als je iemand mist. Voor ze het weet komt ze in een boot terecht en moet ze in quarantaine. Hier helpen Hank, de septopus en Bailey de walvishaai. Ze ontsnapt en haar herinneringen komen langzaam terug…..
Dit is een heerlijk om (voor) te lezen of in het kader van “je bent zo oud als je je voelt’ lekker zelf te lezen. Er zijn wel overeenkomsten met het verhaal van Nemo van 13 jaar geleden.
De beide boeken zijn weer een cadeautje op zich, mooi verzorgde exemplaren met kleurrijke tekeningen die het verhaal goed uitbeelden.
De cd staat vol met het verhaal, met bekende sterren en veel geluidseffecten. Kan soms een beetje spannend zijn maar dat was vroeger de film ook wel. Mijn zoon wist toen niet of hij de haai Bruce toen eng of spannend vond. Dat zal nu zijn met de inktvis denk ik.
Ook dit verhaal heeft een mooi einde en een goed moraal.
Dit gouden boekje is een mooi cadeau om te geven en de cd is een kwartiertje lekker luisterplezier.