Heerlijke Verhalenbundel

Diane Kooistra Diane Kooistra
30 mrt 2024

Wendy de Liefde is auteur bij Dutch Venture Publishing. Zij schreef Een Streepje Tegen (2021, genomineerd voor ‘Beste Boek ‘), Ho-ho-hopeloos verliefd (2022, feelgood top 3 op Hebban) en Om te (sei)zoenen (2024) nu bezig met een blogtour tot 2 juni. Ik start deze tour met @sheila_hjv_inbooks @wendydeliefde @dutchventurepublishing

Om te (sei)zoenen bevat vier verhalen en een bonusverhaal die zich elk in een ander seizoen afspelen. Luchtige verhalen die de lezer meenemen naar verhalen waarin een aantal jongeren en zelf ook ouderen een rol spelen. Elk verhaal heeft haar eigen verhaallijn, onderwerp, personages en plot.

“mochten onze paden deze Sinterklaar weer kruisen, dan raap ik al mijn kerstballen bij elkaar en maak een move.”

Om te (sei)zoenen gaat over stappen zetten, naar nieuwe kansen, die persoon die jij zo leuk vindt of die activiteit die jij graag wilt doen.
In vier totaal verschillende verhalen deelt De liefde de pas ontstane gevoelens, de onzekerheden en de gedachtes van de hoofdpersonen. Ze weet in een paar zinnen de emoties heel goed weer te geven. Het zijn vier luchtige verhalen, heerlijk om tussendoor te lezen, begin bij het ontbijt, ga verder na de lunch en daarna de thee en het avondeten.
En dan heeft de dag heeft een gouden randje.
Er is flink veel ruimte (ondanks de korte verhalen) voor romantiek en humor. Beiden lopen heerlijk in elkaar over. Of de hoofdpersonen nu samen in het bos naar een hond zoeken of zich voorbereiden op de feestdagen.
Kortom: een luchtige bundel met een aantal verhalen waardoor Wendy de Liefde laat zien dat ze met haar verhalen de lezer veel leesplezier kan geven.

Meer recensies van Diane Kooistra