Toffe afsluiting van deze spannende en avontuurlijke serie!

Elise (Kinderboekenhoekje) Elise (Kinderboekenhoekje)
24 mrt 2025

Ava ontdekt in het museum dat een waardevolle collectie paradijsvogels gestolen is. Ze vindt een grote zwarte veer en is ervan overtuigd dat dit een belangrijke aanwijzing is. Maar de politie wil haar niet geloven.. Kunnen Ava, Twitch en hun vrienden het mysterie oplossen en de dieven te pakken krijgen? ⁣

Mening: Yes, weer een nieuw avontuur van mijn favoriete vogelaars! Dit vierde deel is helaas wel het laatste deel in deze toffe serie. Altijd jammer als er een einde komt aan een van je favoriete series! ⁣

Het was alweer een tijdje geleden dat ik Gepikt las, dus ik moest even goed nadenken wie Ava ook alweer was. Gelukkig krijg je in de eerste hoofdstukken op een hele subtiele manier een terugblik naar de eerdere avonturen van de Twitchers. ⁣

Boven ieder nieuw hoofdstuk staat een klein tekeningetje van een vogel. Verder staan er in het boek geen illustraties. Gelukkig mis je illustraties tijdens het lezen ook niet, omdat de tekst je genoeg informatie en beschrijvingen geeft over de omgeving en personages. ⁣

Spanning, avontuur, mysterie, mooie vriendschappen en heel veel liefde voor de natuur, dat is een goede samenvatting van dit boek (en eigenlijk ook de andere delen van de serie). ⁣

Conclusie: Een toffe afsluiting van deze spannende en avontuurlijke serie over een groep kinderen die dol zijn op vogels én mysteries oplossen! Dikke aanrader!

Meer recensies van Elise (Kinderboekenhoekje)