Perfecte afsluiter !

Elke1 Elke1
7 mrt 2023

Tijdens het inchecken voor mijn vlucht naar Florida, botste ik op Laura en Lorenzo. We hebben een kort praatje gemaakt en dan heb ik gezegd dat ik echt genoten had van de vorige twee boeken. Links en rechts had ik al geruchten horen circuleren dat er een derde en laatste deel in de boekhandels waren. Tot zover mijn "verzinsel" dat ik Laura en Lorenzo heb ontmoet ;-)

In dit derde en laatste deel van de trilogie gaan Laura en Lorenzo naar hun vrienden in Florida, om tot rust te kunnen komen. Echter ligt daar een kaper op de kust 'Elvira' genaamd.
Neen, geen vrouw, wel een orkaan...
Omwille van de orkaan gaan Laura en Lorenzo op aanraden van hun vrienden naar Georgia.
Daar wordt Laura geconfronteerd met haar verleden...

Reeds eerder heb ik al eens vermeld dat ik geen fan ben van romans. Dit is niet zomaar een roman, echter wel een psychologische roman, gebaseerd op waarheid...
Alsook ben ik geen fan wat betreft dat er s** in eender welk boek uitgebreid aan bod komt. "Gelukkig" (voor mij dan), is het er in dit derde boek iets minder aanwezig. ;-)

Lieve Saskia, wat een verhaal weeral ! Ik heb ook veel kunnen lachen, zowel glimlachen, als luidop lachen ! Ik ben vooral blij dat je het nu hebt kunnen afsluiten !
Ik blijf fan (ondanks de hum hum -> grapje). Nee doe vooral zo verder met schrijven !
En nu gaan we het 'loslaten'...

Meer recensies van Elke1