Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spelen met vuur....

elketje81 05 juni 2021
King #1 Spelen met vuur (geschreven door Olivia Lewis) ⭐️⭐️⭐️⭐️
Genre: erotische roman
Beschikbaar als lees- en luisterboek bij Kobo plus (321 blz - 9u4 audio)
Beluisterd als luisterboek
Joshua King kan na een verblijf in de gevangenis bij zijn broer Benjamin, zijn vrouw Luci en hun twee kinderen inwonen (onder groot protest van Luci)... Luci en Joshua hebben hetzelfde opvliegende temperament en jagen elkaar voortdurend de kast op. Ze kunnen elkaar echt niet uitstaan. Haar leven was perfect (het ideale gezin, een droomjob), tot Joshua er chaos van maakt. Joshua is nog slordiger dan Luci en haalt het slechtste in haar naar boven. Ze komen tot de ontdekking dat ze niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen leven…
Spelen met vuur is het eerste deel van de reeks van 4 boeken. Van in het begin is er vooral sprake van aantrekken en afstoten en Joshua zorgt voor veel problemen… Hij doet alles wat juist niet mag nu hij net vrijgekomen is uit de gevangenis. Het verhaal komt in het begin traag op gang, maar eens dat dat wel gebeurt kan je niet stoppen met lezen. Eerst was Joshua onuitstaanbaar met al zijn fratsen, maar naarmate het verhaal vorderde veroverde deze bad guy een plekje in mijn hart… Vol spanning keek ik uit naar het einde en nu ben ik zeer benieuwd naar de gebeurtenissen in Affaire, het tweede deel van deze reeks.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van elketje81

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?