Zomer in Carrick Park

elketje81 elketje81
4 mrt 2021

Rosa Tempest is de oudste van drie zussen. Ze heeft altijd haar peetvader Donald en oom Anthony bijgestaan in een bakkerij. Omdat zij nu op pensioen zijn, werkt ze als receptioniste aan de balie van het Carrick Park hotel. Ze kan haar ogen niet geloven als Joël Leicester, haar ex, plots voor haar neus staat. Joël kwam nog wat regelen voor het huwelijk van zijn beste vriend dat de week erna plaats zal vinden in het hotel.

Zes jaar eerder waren ze een gestolen weekendje weg in Cornwall, weg van het dagelijkse leven. Toen ze na terugkeer aan zijn voordeur begroet werden door een vrouw die beweerde dat ze zijn verloofde was, nam Rosa de benen zonder te luisteren naar zijn kant van het verhaal…

Carrick Park Hotel is gekend voor de trouwfeesten die er georganiseerd worden. Als blijkt dat uiteindelijk de taart en cupcakes voor het huwelijk vergeten zijn, moeten Rosa en Joël noodgedwongen samenwerken voor een oplossing. Gelukkig kan Rosa gebruik maken van haar bakkunsten. De spanning en chemie tussen Rosa en Joël is op sommige momenten echt voelbaar.

Het is een echte feelgood. Het gaat niet alleen over de relatie tussen Rosa en Joël. Gedurende het verhaal kom je ook veel te weten over haar zussen Jessie en Angel. Ook Donald en Anthony komen vaak in het verhaal voor. Daarnaast wordt ook de nodige aandacht besteed aan haar hobby bakken.

De vrouwelijke vertelstem is een beetje rustig, neutraal en nasaal, waardoor ik wat meer moeite had om naar het verhaal te luisteren.

Het eerste deel van de serie gaat over Rosa. De serie bestaat verder uit twee afzonderlijke boeken over de zussen Jessie en Angel.

Meer recensies van elketje81