Drugs, rock&roll, drama en liefde
Het is altijd bang afwachten bij een serie. Wordt nummer 2 even goed als nummer 1? Vicki James is hierin geslaagd.
In deel 1 maakten we al even kennis met de humeurige en egocentrische Rhett Ryan en nu wordt dus zijn verhaal verteld. Verveeld door de roem en de vrouwen die zich voor zijn voeten werpen lijkt Rhett steeds maar verder weg te zakken. Hun persagente Julia lijkt de enige te zijn die hem wat tot de orde kan roepen maar wanneer net zij even de pedalen verliest is Rhett er niet om haar wens te vervullen …. Of toch wel?
Vicki James woorden kunnen alleen omschreven worden als mooi in dit boek. Het verhaal voor dit perfect geconstrueerde liefdesverhaal trok me opnieuw in de YGW-wereld en verleidde me met elke pagina. De dialoog was snel geestig, scherp en boeiend. Persoonlijk vond ik dit verhaal beter en leuker dan het eerste. Er zat meer snelheid in meer afwisseling in gebeurtenissen. Ook deze keer werd er een Play list opgesteld met uiteenlopende songs.
Vicki James heeft in Dirty Rock de lat hoger gelegd, het wordt dus een uitdaging om het volgende boek nog leuker te maken. Al weet ik dat ze personages zal blijven creëren waar we gewoon verliefd op worden.