Advertentie

Het boek ” Stukken beter! ” vertelt het verhaal van Annelie. Een jonge vrouw, die niet voldoet aan het ideaal beeld wat haar ouders voor ogen hebben. Ze gaat haar eigen weg. Annelie krijgt een relatie met Milo, ze besluiten te trouwen. Totdat ze vreemde berichten krijgt over Milo. Annelie vertrekt spoorslags naar Madeira en probeert daar een leven op te bouwen, ver weg van de mensen die haar leven probeerden te bepalen…

Een heerlijke feelgood verhaal. Het verhaal is heerlijk vlot geschreven. Je kunt het boek dan ook niet weg leggen. H et verhaal zuigt je helemaal op. Je wilt gewoon weten hoe het Annelie verder vergaat. Het is ook allemaal zeer beeldend geschreven. Je beleeft het mee en je ziet het mooie Madeira voor je. Ja je stapt als het ware in een warm bad.

Met een feelgood boek weet je meestal al wel hoe een verhaal zich zal ontwikkelen. In dit boek weet de auteur echter nog wel verrassende elementen toe te voegen, die je als lezer niet ziet aankomen. Een boek waarvan je na het lezen denkt : Jammer dat ik het nu al uit heb. Het boek is dan ook een aanrader, vergeet even alles om je heen en droom lekker weg met ” Stukken Beter!”.

Reacties op: Heerlijk boek

2
Stukken beter! - Angelique van Dongen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners