Prachtig boek, Aanrader.

Eveline 24 september 2024
Indigo van T.I. Lowe heeft mij zo enorm verrast. Wat een prachtig boek. Een boek met hedendaagse onderwerpen als seksuele intimidatie op het werk en zelfs misbruik van iemand met een hogere rang. 2de kansen in het leven en keuzes maken die gevolgen hebben voor je leven. Vergeving vooral van je zelf en invullen wat iemand misschien wel zou denken of doen zonder dat je dat zeker weet.

Wanneer je door iemand zijn buitenkant heen kunt kijken kun je verrast staan van hoe mooi iemand kan zijn. Dit geld ook in het boek waar Sonny door de buitenkant van Hundson heen kan kijken een een mooie man ontdekt achter deze norse man met zijn littekens.

Wat ik ook mooi vond is dat in het boek naar voor kwam wat een kracht gebed heeft, en dat wat wij ook denken God onze weg en toekomst al uit heeft gestippeld.

Dit boek is echt een aanrader. Zoals het boek benoemd in het begin van het boek, er komt seksueel geweld in voor, wanneer je hier moeite mee hebt door ervaring of het onderwerp op zich dat is het raadzaam goed na te denken of je dit boek wil gaan lezen.

Wat ik kan verklappen is dat het boek op een heel mooie en bijzondere manier eindigt.

Nogmaals wat mij betreft een dikke aanrader dit boek.

Meer recensies van Eveline