Aangenaam verrast

fantasie42 02 februari 2025
De sleuteldrager van Charlotte de Winter een magische triller.
Ik ben aangenaam verrast dat deze triller mij heeft gegrepen en op naar deel 2
Het begin was even wennen, daar er met flash backs werd geschreven. Zodat je wat mee bent met de moord, de dader of vermoedelijke dader.
Al snel kreeg ik toch een beetje een zwak voor Robyn, de vrouw van John die vermoord is. Zij staat op Finlay's verdachtenlijst nummer 1. Vind haar eigenlijk best oké en al snel vind ik Finlay ook wel een heel leuk personage.
Het verhaal hielt mij in de ban en ik was al mee aan het nadenken wie er echt achter de moord zou zitten. Zo kwamen er nog enkele moorden bij en nieuwe verdachten, wat het weer meeslepend maakte. Het concept van het magische en paranormale werd goed uitgelegd, af en toe bezorgde het mij zelfs de kriebels. Wat kan je nu tegen deze doden beginnen, of zeg maar tegen de Mara' en slechte Kaii? Meer kan ik niet zeggen anders ga ik het verhaal spoileren, maar lees het zeker als je houdt van een verhaal met spanning en detective in de hoofdrol. Ben al benieuwd naar deel 2 dat ik vanavond start. Voor mij was dit zeker een voltreffer en een verassing dat ik eens iets anders kan lezen dan fantasie. Al vind ik dit wel al fantasie genoeg voor mij met die Mara's en halfwegen in het verhaal.

Meer recensies van fantasie42