Top reeks

fantasie42 28 juli 2025
Terras Altas- bloedrood van
Patty van Delft
Wat een reeks met maar 4 boeken van mij had het gerust nog langer mogen duren maar wie weet het was een mooi open einde waar ik zelf al vanalles bij kan verzinnen maar dat ga ik niet doen, ik kan niet creëren wat Patty doet!
Voor mijn gevoel heeft Patty bij mij hetzelfde gecreëerd als ik had bij de glazen troon reeks van Sarah J Maas. Zo genoten van de personages, de verassingen, avonturen, het verhaal dat geweldig in elkaar zit, spanning, ongeloof bij bepaalde scènes waar ik zei nee niet dat, ze weet je echt vast te houden, raken , kortom een geweldige serie die ik zeker opnieuw lees. Vanaf nu behoort deze tot mijn top 3.
Ik wil niet spoliëren maar wat een strijd levert Lily, River, Ash, Rain, Storm, Fox zijn al een paar van mijn favoriete personages en er zijn er nog zeker die ik leuk vind. Meer ga ik niet zeggen dan ga naar je boekenwinkel of bestel bij Patty of de uitgeverij deze reeks het is echt de moeite waard.
Oh ja, Patty is er in geslaagd mij te overtuigen van dat steampunk een wijze verhaallijn kan hebben.

Meer recensies van fantasie42