Alles komt samen in dit deel
Sinn, in dit verhaal draait het rond wie is hij en zal hij zijn magische kunde echt moeten aanspreken om het grote kwaad te verslagen. Ontdekken we eindelijk wie hij echt is?
Koningin Heerle ontmoet een lang vergeten strijdsheer in Het Diepe Zuiden, daarna trekt ze samen met de Hyrihin verder. Ook volgen we Michelle en Romée op hun avonturen, we komen meer te weten over de Gorvaten harnassen. Want de drie meiden zijn ook nog een de drie Dochters der Gorvaten, ze moeten hun krachten bundelen om de verwoesting van het zuiden te voorkomen en de storm der razernij te stoppen.
Ik ga zeker dit zeven delige kinderboeken allemaal eens na elkaar lezen, want af en toe moest ik even nadenken als er een personage was die anders minder aanwezig waren. Er zijn twee scènes die mij wel bijgebleven zijn, misschien wordt er iets mee gedaan. Ik heb genoten van Gerard zijn eigenwijze en authentieke schrijfstijl. Want hij heeft echt een eigen manier van schrijven, want het was eigenlijk het laatste deel. Toch is het einde niet wat ik ervan had verwacht, maar het zorgt voor verwachting. Ook krijg je antwoorden op vragen die je had in het verhaal.