Iets meer dan een sport romance
Ilsa Madden-Mills werkt als bibliothecaresse en Engels lerares op een middelbare school. Samen met uitgeverij Tinteling Romance gaat ze het avontuur aan om haar Sport Romances te laten vertalen. Met de titel van het eerst vertaalde boek ‘Ik Daag Je Uit...’ wordt je uitgedaagd om het verhaal te gaan lezen.
Delancey Shaw had zich Valentijnsdag heel anders voorgesteld. Net nu ze dacht dat haar relatie met footballspeler Alex naar een serieuzer niveau ging, kwam ze erachter dat hij vreemd ging. Nu zit ze eenzaam op de bank haar verdriet weg te eten. Tot ze een berichtje krijgt van een mysterieuze jongen. Wat hij van haar wilt? Flirten. Als ze na de break up ook nog eens de footballspeler tegenkomt met wie ze heeft staan zoenen tijdens het vreugdevuur twee jaar geleden. Wilt ze niks anders dan haar hart tegen footballspelers beschermen. Maar wat als de mysterieuze jongen een sporter blijkt te zijn?
Aan de hand van korte hoofdstukken lezen we het verhaal vanuit Delancey's en Mavericks kant. Hij is de sporter en zij is de nerdy. Ondanks dat het meer is dan alleen een sport romance is het geen topboek. Je merkt dat het verhaal aan de platte kant is geschreven. De juiste drama, diepgang en gevoelens waren net niet helemaal aanwezig. Toch weet de auteur een vleugje humor én een twist aan het verhaal toe te voegen als Maverick en He-Man samen komen.
Gelukkig heeft de eigenaar van Tinteling Romance al een vervolg aangekondigd voor januari 2021. Met Ik durf te wedden... komt een volgend personage aanbod, Ryker. En als je Ik Durf Te Wedden... hebt gelezen wil je het verhaal van de schattige en behulpzame Ryker ook wel weten.