Advertentie

Maar de glimlach die ze zag was als een raam naar het verleden waar Jess niet doorheen wilde kijken (pagina72).

Hannah Beckermann schreef dit boek vanuit 3 hoofdpersonen: Audrey (moeder) en dochters Lily en Jess, en wisselt van heden naar verleden. Ondanks deze vorm leest het boek erg vlot.

Vanaf het moment dat Zoë (tweelingzus van Jess) op 10-jarige leeftijd overlijdt, is de relatie tussen de zussen Jess en Lily ernstig verstoord. Zelfs als ze volwassen zijn, hebben zij geen contact, tot groot verdriet van hun moeder.

Als Audrey ziek wordt en niet lang meer te leven heeft, heeft zij natuurlijk nog maar een wens: de relatie tussen haar dochters herstellen. Verschillende pogingen van haar kant resulteren tot niets. Dan spreekt Audrey de wens uit dat ze met haar dochters naar New York wil en vraagt hen voor deze korte tijd de strijdbijl te begraven. En dan gebeurt waar Audrey op hoopte: Jess en Lily raken in gesprek, waarbij ook Audrey vertelt wat er jaren geleden is gebeurd.

Een mooi, heftig verhaal wat je steeds sneller gaat lezen omdat je zo graag wilt weten wat de oorzaak is van de ontspoorde relatie tussen de zussen.

Reacties op: Liefde, rouw, emoties, geheimen.....

37
Kon ik het maar zeggen - Hannah Beckerman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,99 Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker