Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Het onderzoeken waard

Het is een heerlijke enemies-to-lovers-romance! Zet deze zeker op je e-reader

“Het onderzoeken waard” is deel één van de “Diagnose: liefde-serie” en het debuut van Madelon van Tilborg, voormalig huisarts en nu wetenschapper.

Rosalie (iedereen noemt haar Rosie) heeft een geweldige baan als wetenschapper bij een ziekenhuis in Rotterdam. Haar oude kamergenoten zijn nog steeds haar beste vrienden, waar ze elke week mee gaat lunchen. Haar overzichtelijke leven wordt op zijn kop gezet wanneer er een nieuwe collega op de afdeling komt werken. De knappe Benjamin uit Engeland is niet alleen slim maar ook onuitstaanbaar. Hij is bot en knoopt amper een gesprek aan met de vrolijke positieve Rosie. Wat zij ook probeert, de koppige Benjamin lijkt niet open te staan voor haar. Wanneer zij samen moeten strijden voor dé promotie wordt het alleen maar moeilijker.
Volgt Rosie haar hart of haar hoofd?

Een heerlijk romantisch verhaal met een origineel onderwerp. Het is een vlotte feelgood met humor en diepgang. Wanneer je aan dit verhaal begint, wordt je meegetrokken in de (medische) wereld van Rosalie en Benjamin. Er komen een aantal medische termen in het boek voor, maar het is op zo een manier geschreven dat het toegankelijk is. Het verhaal is moeilijk weg te leggen. Grumpy Benjamin en die lieve Rosalie, wat een heerlijke personages.
De personages zijn vermakelijk maar ook maken zij een persoonlijke groei door.

Deel twee van de “Diagnose: liefde-serie”, “De moeite waard”, gaat over vriendin Nour. Ik kijk hier nu al naar uit!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?