Gevaarlijk spannend
Van het begin tot het eind een geweldig boek! Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten en weer zitten meeraden met het mysterie. De boeken van Kauffmann & Kauffmann kun je los van elkaar lezen, maar in volgorde lezen vind ik toch wel het leukste.
De zusjes Kauffmann krijgen een opdracht in het Rijksmuseum wanneer de directeur een dreigbrief heeft ontvangen. Op een van de schilderijen is een goedje gespoten die het schilderij, en misschien wel de hele collectie, zal vernietigen over 10 dagen. In de dreigbrief staat dat ze bitcoins over moeten maken en dan komt het weer goed.
Maar de Kauffmann zusjes gaan op onderzoek uit om te kijken wie er achter dit mysterie zit. Het mysterie wordt alleen steeds moeilijker en groter.... Ook hebben de zusjes een aantal problemen in hun privé leven en soms helaas ook met elkaar.
Op het einde heb ik even een traantje moeten wegpinken...Ik hoop zo dat er gauw een vierde deel komt.
De serie zit ontzettend goed in elkaar en de schrijfstijl vind ik gedetailleerd en vlot. Een heerlijk boek die ik niet kan wegleggen.