Ik zwijg voor jou: spannend met een verrassend einde

Luna de Graaf is de succesvolste en jongste schrijver van Nederland. Als Luna spoorloos verdwenen is en als vermist wordt opgegeven begint de zoektocht naar haar. Duistere geheimen uit het verleden komen boven. Zal Luna gevonden worden of is er iets anders aan de hand.

Dit is voor mij het eerste boek van Lyona Rose die ik lees. Haar schrijfstijl zou ik beschrijven als vlot en meeslepend. Eenmaal begonnen aan het verhaal wil je het niet meer wegleggen. Elk hoofdstuk die begint met het mooie binnenwerk van een hand wordt verteld vanuit een ander personage die allemaal dicht bij Luna staan en zo wordt de spanning opgebouwd. Je gaat meezoeken met wie heeft er te maken met de verdwijning van Luna. Hierbij word je op het verkeerde been gebracht, want elke keer dacht ik o ja die kan er ook mee te maken hebben. Het einde zag ik dan ook niet helemaal aankomen en heeft mij verrast. Naast de spanning van het verhaal zitten er ook wat niet te spicy scènes tussen die op dat moment prima bij het verhaal passen. Hoewel het einde verrassend is, blijf ik toch nog met vragen achter en voelde het net niet helemaal bevredigend voor me. Wat mij betreft had er misschien toch een kleine epiloog of nog een hoofdstukje achter gemogen. Daarom geef ik het verhaal ⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Galinka van Bokhorst