Wat een fijn boek om te lezen

GerjoSchepers 19 juni 2025
Even een paar dagen genieten van een verhaal met veel liefde voor de cultuur van Portugal EN meeleven met de zoektocht naar familie relaties, dan pak dit boek.

Het water liep me regelmatig in de mond met alle lekkernijen uit Portugal, met regelmaat stil worden van de gedichten van Pessoa en de warmte en de rijke cultuur van de Portugese steden en dorpen gevoeld.

Bovendien leuk om de relatie tussen Lize en Antonio te volgen en de zoektocht van Lize naar de roots van haar familie en het mysterie waarom haar vader voor zijn overlijden zo vaak Portugal bezocht.

Sara schrijft op een prettig manier met af en toe leuke Vlaamse woorden, de hoofdstukken zijn lekker kort en het verhaal bouwt goed op waardoor ik nieuwsgierig bleef naar hoe t zou aflopen.

Meer recensies van GerjoSchepers