Sorry, not sorry
Onpopulaire mening in
Ik snap de hype hoor. Het verhaal raakt iedereen die het leest. Jonge gast krijgt de diagnose jongdementie en in plaats van mee te doen aan een klinisch onderzoek (= laatste dagen doorbrengen in het ziekenhuis), besluit hij een reis te maken met zijn camper. Hij plaatst een contactadvertentie om een reismaatje te vinden en komt zo op het pad van Joanne.
Dat is gewoon een mooie beginsituatie en zonder de spoilerpoeper uit te hangen, kan ik zeggen dat auteur Mélissa Da Costa er een mooi plot van maakt.
En toch had ik issues .
Zo kon het boek wat mij betreft een pak korter. Kill your darlings Mélissa (als ik over mindfulness wil leren, lees ik wel een non-fictie boek thank you very much).
En kunnen we het hebben over de sexscene?!
Ik vind er niks sexy aan om iemand met hoge koorts te verleiden tot de eerste keer. Nondepie!
En toch had ik issues .
En kunnen we het hebben over de sexscene?!