Wanneer liefde manipulatie wordt

Grietleestwat 26 oktober 2025
Erg sterk relaas over een toxische relatie. Dit boek is broodnodig, partnergeweld (emotioneel of fysiek) is niet altijd zichtbaar. Schrijfster @lottekok.writer toont scherp hoe haar poppenspeler iedereen, ook haar omgeving, in een emotionele houdgreep hield.

Ik vond het bij momenten erg ongemakkelijk om te lezen, maar ben dankbaar dat Kok haar verhaal deed en laat zien dat we allemaal recht hebben om ons veilig te voelen. De genegenheid in hun relatie kantelde onwaarschijnlijk snel om in controle. Liefde zou nooit zoveel splinters mogen hebben…

Meer recensies van Grietleestwat

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.