De val van Tammy Davidson - Lex Passchier
Vier sterren
Ik wist helemaal niet goed wat ik van dit verhaal moest verwachten. Omdat het boek door Hebban gekozen werd als boek van de maand, wou ik het toch graag uitproberen. Ik ben dan ook heel blij dat ik dat gedaan heb.
Dit boek is een thriller, maar dan wel net wat anders dan veel andere thrillers. Een heel aantal typische thrillerelementen zijn wel aanwezig, maar de opbouw van het verhaal verraste me. Dit hield me gedurende het hele boek geboeid. De vlotte schrijfstijl zorgde dat ik zeer snel door het boek heen ging.
Na een paar boeken die me niet zo wisten te grijpen, was dit een fijne verademing. Het is geen boek dat me voor altijd zal bijblijven, maar zeker een hele fijne, verrassende pageturner.