De Weyward-vrouwen - Emilia Hart
Vier sterren
Een verhaal over drie krachtige vrouwen in drie verschillende tijdperken? Dat klinkt helemaal als mijn ding, en dit boek stelde zeker niet teleur.
Het verhaal volgt drie vrouwen die zich erg verbonden voelen met de natuur en geconfronteerd worden met een mannelijke tegenstander. Naarmate je verder leest, ontvouwt zich langzaam hoe hun levens met elkaar verweven zijn. Dat vond ik erg sterk uitgewerkt.
Er zit ook een subtiel vleugje magisch realisme in het verhaal, wat voor mij af en toe overdreven aanvoelde, maar zeker bijdroeg aan de sfeer van het boek. Al met al vond ik het een prachtig boek dat ik afsloot met een krachtig gevoel.