Lekker onderhoudend boek
Heerlijk boek.
Christine Butcher is vreselijk loyaal aan haar baas, Mina Appleton, te loyaal zoals ze zelf, te laat inziet. Nadat tijdens een vernederende rechtzaak de ware aard van haar baas aan het licht komt, besluit ze de rollen om te draaien. Dat leidt tot een originele en verrassende afloop.
Het verhaal overtuigt mij wel. Een enkele keer denk je, nou nou, maar alles past in dezelfde lijn: een vrouw die zichzelf geheel ondergeschikt maakt aan haar baas (ook een vrouw), waar haar priveleven ernstig onder lijdt. De wisselingen in tijd, houden het levendig, de vele vooruitwijzingen kondigen het naderende onheil aan.
Al met al een zeer geslaagde thriller.
Al met al een zeer geslaagde thriller.