Spanning, emoties en plottwists

Her_booksandcat 30 oktober 2025
En ja hoor, het volgende boek van ons Freida is er alweer! (Verschijnt op 4 november!)

Ik vond dit boek persoonlijk sterker dan haar vorige twee. Ik denk dat het thema me gewoon erg goed lag. Ja, misschien is het op zich een wat vaker voorkomende verhaallijn, maar juist daardoor voelde het voor mij heel herkenbaar en meeslepend. Je kan het je helemaal voorstellen; een crash, sneeuwstorm, een zwangere vrouw, gered door vreemden… de spanning zit er meteen in.

Zoals altijd krijg je een rollercoaster van spanning, emoties en plottwists doorheen het verhaal. En weer tot op de laatste bladzijde word je nog omver geblazen. Waar blijft ze het toch allemaal vandaan toveren? Doe zo verder Freida!

Het verhaal draait om de jonge,hoogzwangere Tegan. Omdat de vader van het kind weinig verantwoordelijkheid neemt, staat ze er alleen voor. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar broer. Ze besluit naar hem toe te rijden, maar onderweg breekt er een zware sneeuwstorm los. Knal. Haar auto glijdt weg en botst tegen een boom. Haar been zit vastgeklemd, de sneeuw rondom haar sluit haar volledig in en haar telefoon heeft geen bereik..
Dan stopt er plots een auto. Een grote, sterke man helpt haar uit het wrak en neemt haar mee naar zijn huis, waar hij samenwoont met zijn vrouw Polly. Door de storm besluiten ze Tegan voor één nacht onder hun hoede te nemen. Maar één nacht worden er al snel drie. En daarna misschien nog meer.
Kan Tegan echt niet weg door het noodweer? Of is er iets anders aan de hand?

Ik was op twee dagen alweer door het boek heen!
Doe zo verder Freida!
5 sterren!