Schitterend vervolg
Jaja, De perfecte scheiding, de opvolger van haar eerste boek ‘Het perfecte huwelijk’ en minstens even goed of zelfs nog beter! Ik heb er ontzettend van genoten.
Het boek begint met enkele korte terugblikken op het vorige verhaal (handig die opfrissing) en schakelt daarna snel over naar een spannend en meeslepend vervolg. Tijdens het lezen probeer ik voortdurend de puzzelstukjes in elkaar te passen. Maar Jeneva weet me steeds op het verkeerde been te zetten en houdt vooral de spanning erin waardoor ik niet anders kan dan geduldig te wachten tot het einde.. En dan valt alles perfect op zijn plaats , dit keer in een nog duisterder verhaal dan voorheen. (naar mijn gevoel.)
Stiekem verklap ik al dat Jeneva in haar dankwoord onthult dat er nog een vervolg komt… Heel enthousiast en zo benieuwd!
In dit deel volgen we opnieuw Sarah Morgan, de succesvolle advocate die inmiddels al heel wat jaren getrouwd is met Bob Miller. Samen hebben ze een dochter, Summer. Sarah probeert haar leven weer op te bouwen na de gebeurtenissen uit ‘Het perfecte huwelijk’.
Wanneer ze ontdekt dat Bob haar bedriegt, vraagt ze meteen de scheiding aan, maar die verloopt allesbehalve vlot. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook de zaak rond haar ex-man Adam heropend door de politie wegens nieuw bewijs.
En ja, alweer: niets is wat het lijkt. Manipulatie, vertrouwen, wraak, leugens en onthullingen wisselen elkaar af in deze psychologische thriller.
5 sterren
Voor de fans van Freida McFadden & ‘geen ingewikkelde’ psychologische thrillers, aanrader!
Heel erg benieuwd naar dat derde boek!
5 sterren
Heel erg benieuwd naar dat derde boek!