Een zeer spannend thrillerdebuut!
Met de donderdagloting van Auteurs & lezersgebabbel heb ik het boek 'Blauw afscheid' van @auteurspagina_daisyelings gewonnen.
In deze spannende thriller gaan we samen met Sara, Madelon en Alex met KLM op reis naar Zuid Afrika.
Sara en Madelon zijn al vriendinnen vanaf de middelbare school. Werken beide als stewardess bij de KLM. Nu leek het hen leuk om eens met dezelfde reis mee te gaan. Samen met Alex en nog twee collega's gaan ze op safari in Zuid-Afrika.
Tijdens een nachtelijke safari gebeuren rare dingen. Als Madelon de volgende dag verdwenen is, maakt Sara zich ernstig zorgen.
Terug in Nederland besluit zij dat ze dit mysterie wil oplossen. Ondanks een dreigbrief gaat zij met gevaar voor eigen leven op onderzoek.
Het verhaal beleven we vanuit meerdere invalshoeken. De meeste hoofdstukken worden geschreven vanuit Sara. Maar er zijn ook hoofdstukken die we beleven vanuit Madelon, een collega en een vrouw in nood.
De verhaallijnen vullen elkaar goed aan en maken je tegelijkertijd nieuwsgierig. Wie is die collega? En wie is die vrouw in nood?
De auteur weet je keer op keer te verrassen. Als je denkt dat je weet wat er gebeurd is, krijgt het verhaal een verrassende wending. Dit zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft naar de afloop.
Blauw afscheid is het thrillerdebuut van @auteurspagina_daisyelings. Ik hoop dat er nog vele thrillers zullen volgen.
Een echte aanrader voor liefhebbers van thrillers.
Een echte aanrader voor liefhebbers van thrillers.