Een echte aanrader

Ingrid Loef 28 december 2025
Ik mocht van @uitgeverij_hartklopper meedoen met de blogtour van 'In jouw licht' van @irene_iswriting .

Je wordt vanaf de eerste letter gelijk het verhaal ingetrokken: Floris, studerend voor kinderarts, is een kind aan het reanimeren, helaas mocht zijn hulp op dat moment niet baten.

Hierna wordt je meegenomen in het leven van Floris en Romee. Samen werken zij op de kinderafdeling. Vanaf het begin is er een klik en zonder het van elkaar te weten, vinden zijn elkaar meer dan leuk. Maar een relatie met een collega is een no go... toch?

Het boek keest lekker wegdromen. Je leest het boek via twee verhaallijnen (Floris en Romee) Deze verhaallijnen vullen elkaar goed aan en lopen goed in elkaar over. Het is een echte feelgood, waarbij je naast de struggle om de verboden liefde, ook een mooi beeld krijgt van het werken op de kinderafdeling.

Eerder las ik van Irene Kroon al het korte verhaal 'Kracht' uit de verhalenbundel 'Ongelijke stukken'.

Ook met dat verhaal wist zij mij als lezer te boeien. Ik kijk dan ook uit naar volgende boeken van deze auteur

Meer recensies van Ingrid Loef