Een heerlijke feelgood voor tennisliefhebbers

Ingrid Loef 10 mei 2025
Ik mocht dit heerlijke tussendoortje lezen, met dank aan @verhalenfabriek , @juul_deverhalenfabriek en @marli_elisa_schrijft

In love at first serve van Marli Elisa worden we meegenomen in het leven van Ella. Ella heeft haar tennisleven vaarwel gezegd om voor haar zieke moeder en puberzusje te zorgen. Ze werkt daarom in een sportzaak, waar ze niet erg gelukkig mee is.

Als haar vriendin vraagt of Ella mee wil helpen aan een tennisclinic voor kinderen, moet ze daar wel even over nadenken. Ze had zich voorgenomen om nooit meer een stap op de tennisbaan te zetten. Als haar vriendin belooft dat zij iemand anders zal regelen die het tennisgedeelte op zich zal nemen is ze om.

Als het eindelijk zover is, blijkt de echte tennisprof Lucas Bennet aanwezig te zijn. Ella raakt geïrriteerd over hoe Lucas haar vriendin aanpakt op de tennisbaan en pakt een tennisracket op en staat dan oog in oog met Lucas. Ze blokt zijn service met succes.
Als dit moment viraal gaat op tiktok verandert haar leven....

Love at first serve is een kort verhaal van ongeveer 100 bladzijden. Je wordt vanaf de eerste blz. gelijk in het verhaal meegenomen en blijft lezen. De draai die het verhaal krijgt nadat het tiktok filmpje rond ging vond ik als tennisliefhebber erg leuk.
Ik vind dit dan ook een echte aanrader voor tennisliefhebbers en feelgood lezers.

Meer recensies van Ingrid Loef