Een heerlijke vrouwenthriller
Ik mocht dit boek lezen in ruil voor een recensie. Dank aan @vrouwenthrillers
en @marelleboersma
Nadat zij op straat als model ontdekt is, vertrekt Bo naar Malta. Daar leeft ze als topmodel het luxe leven vol glitter en glamour met haar man Nick. Haar relatie met Nick zit in een mindere fase. Nadat Bo haar zusje hierover gesproken heeft, besluit deze direct af te reizen naar Malta.
Bo is uitgenodigd op het feest vanuit het modellenbureau. Eigenlijk wil ze niet gaan, ze heeft er een naar gevoel over, alsof er iets ernstigs staat te gebeuren. Haar zus haalt haar over om toch te gaan. Is dat een juiste beslissing? Haar gevoel waarschuwt haar niet voor niets. Op het feest ontdekt zij dat Nick vreemd gaat met haar grote concurrente. De volgende dag wordt zij wakker in het ziekenhuis met geheugenverlies en blijkt haar concurrente vermoord. Wat is er gebeurd?
Het verhaal wordt vanuit verschillende tijden en personages (Bo en NIck) verteld. In het begin vond ik vooral de verschillende tijdlijnen verwarrend, maar naarmate het verhaal vorderde waren de verschillende tijdlijnen ondersteunend aan elkaar.
De schrijfster weet je als lezer goed te boeien. Het modellenwereldje komt realistisch over. Door het afvallen met Ozempic te benoemen wordt er een link gelegd naar de actualiteit.
Je leeft mee met Bo en wilt net als haar weten wat er nu echt gebeurd is. De spanning werd goed opgebouwd en het verhaal eindigt met een mooie plottwist. Eenmaal begonnen met het lezen kon ik het boek moeilijk wegleggen. Een heerlijke vrouwenthriller!
en @marelleboersma