Van Aardemens tot Lichtwezen.

JAB1950 15 maart 2025
Ik las Van Aardemens tot Lichtwezen.

Vandaag sla ik de prachtige autobiografie ‘Van Aardemens tot Lichtwezen’ dicht, het is uit.
Ik heb het met veel liefde en aandacht gelezen. Voor mij was er veel herkenning en nog meer bevestiging. Het is van de hand van een bijzondere krachtige vrouw, auteur ‘Monique Plaisier’. Zij vertelt in alle openheid over de enorme kracht van liefde en verbinding.

Wanneer ik dit boek uit mijn postbus vis, weet ik gevoelsmatig wat ik in mijn handen heb. Het is een juweel! Wat mij als eerste opvalt is de uitstraling van het boek. Het heeft een mooi formaat. De cover is uitgevoerd in het nachtblauw met een makkelijk leesbaar lettertype en naar ik begrepen heb volgen er nog twee delen om deze queeste te completeren. Nachtblauw is de kleur van het naar binnen gaan in jezelf, opdat binnen- en buitenkant in balans kunnen komen zodat je vanuit volledige vrijheid en vrede in het leven kunt staan. Het hele leven is een zoektocht naar jezelf en naar het waarom je hier bent in deze tijd en is op dit moment heel belangrijk. Het is een hele bijzondere tijd voor moeder aarde en haar bewoners die een grote transmutatie doormaken.
De cover is versierd met een heel bijzondere lichtfrequentietekening die voor mij de associatie heeft van een geslepen diamant met vele facetten. Het licht en de duisternis zijn hierin duidelijk te onderscheiden. De frequentie van lichttaal komt uit de sferen waarin de zoon van Monique nu verblijft. Hij heeft van daaruit meegewerkt aan de totstandkoming van deze tekening die van de hand is van Chantal Clarijs.

Robert-Jan is pas zestien jaar wanneer hij overgaat. De klap komt bij beide ouders en zus onverwacht en keihard aan. Het verlies van een kind is niet te bevatten, beide ouders en zus Marie-Claire zijn in shock. Het rouwproces dat voor een moeder die haar kind negen maanden onder haar hart heeft gedragen is schrijnend en het schuurt. Er volgt een proces waar geen tijd en geen manier voor bestaat. Iedere ouder verwerkt dat op eigen wijze en kracht. Gevoelige Monique wordt meer en meer tot de kosmische spirituele kant aangetrokken. Zij bemerkt dat ze via een zuiver medium contact met haar zoon kan leggen, die haar gaat helpen om haar eigen goddelijke weg te gaan. Door middel van dit proces, waarbij ze vele offers brengt en veel moet opgeven, is er nu dit boek dat zij samen met Robert- Jan tot stand heeft gebracht. Monique beschrijft op integere wijze de lessen die zij voorgeschoteld krijgt op een zachte krachtige manier en stelt zich daarin heel kwetsbaar op.
Les na les, krijgt ze test na test. Ze gaat heel veel loslaten (in de native Indianencultuur noemt men deze leringen vrij vertaald ‘de dood van een Sjamaan.’
Pas wanneer ze haar buitenkant heeft afgepeld en het heeft aangedurfd om ook haar aardse zaken los te laten, komt ze na een lang gevecht in deze queeste bij haar wezenlijke kern haar ziel, om nu het leven te gaan leven waarvoor ze hier in deze speciale tijd op aarde is.
‘Live by heart by feeling.’ Vaar je eigen koers en volg je eigen weg. Leef het leven waarvoor je op aarde bent gekomen en deel je boeken zoveel als je kunt en je kennis, want die heb je. Dat weet je innerlijk weten.

Dit liefdevolle levensverhaal, waar voor mij heel veel herkenning en bevestiging inzit, krijgt van mij
***** 5 sterren en een aanbeveling om het te gaan lezen.

Was getekend, auteur J©se Bosma

Meer recensies van JAB1950