Het is zondag. Het is herfst. Het is grauw buiten. Als je dan geen zin hebt om actief te doen, is lekker kneuterig puzzelen best een fijne tijdsbesteding.

Bekend van haar toffe bulletjournals en andere creatieve producten, heeft Creachick nu ook een handgetekende puzzel op de markt gebracht. Met maar liefst 1000 stukjes, krijg je met deze puzzel eindeloos vermaak. De puzzel is een soort Van Haasteren meets Waar is Wally, maar dan met een plaat die een wat jongere, vrouwelijke doelgroep zal aanspreken. Rolschaatsende kinderen, een tasjesdief die iets aan het stelen is, en zelfs de kleinste vogeltjes die restjes ijs opsnoepen: je ontdekt met elk puzzelstukje dat je legt weer een nieuw hilarisch tafereel in het chaotische winkelcentrum.

Als je denkt dat je deze puzzel even op een zondagochtend in elkaar zet, heb je het mis! Ik had er een hele herfstvakantie voor nodig om hem af te maken. Denk je eindelijk dat ene ontbrekende stukje van het stippeltjesjurkje te hebben gevonden, blijkt er ook een bijpassend stippeltjestruitje ergens in een etalage te hangen. Creachick gebruikt veel dezelfde kleurtjes of patronen, dus het is soms écht even zoeken bij welk deel dat ene stukje nou precies hoort. Maar wordt de uitdaging je te moeilijk, dan kun je altijd op de bijgeleverde poster op ware grootte kijken, wat het zoeken iets gemakkelijker maakt.

Eenmaal de puzzel compleet, tref je op de achterkant van de poster nog een leuk spelletje: er zitten in de plaat een aantal kleine objecten verstopt, die je kan zoeken. Ondanks dat je denkt de hele plaat onderhand wel te kennen, raak je tóch zo weer verdwaald in de wondere wereld van het winkelcentrum.

Houd je van puzzelen en creatief bezig zijn? Dan is deze puzzel echt genieten geblazen!

Reacties op: Deze puzzel is genieten geblazen!

2
CreaChick Puzzel - Creachick
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken