top
Als Pilar Miami ontvlucht om haar ex te vergeten, wil ze het roer helemaal omgooien. Ze wil nieuwe dingen uitproberen en zichzelf hervinden. Helaas gaat het bij de eerste poging iets nieuws uit te proberen al mis en moet ze gered worden door Logan.
Als ze Logan niet veel later weer tegenkomt, moet ze bekennen dat ze toch wel onder de indruk van hem was.
Ook Logan moet op zijn beurt bekennen dat hij gecharmeerd is van de donkerharige Pilar, maar hij zit nog te veel met zijn verleden in zijn maag om over een andere vrouw na te kunnen denken.
Toch kan hij haar niet loslaten en besluit haar een voorstel te doen: één nacht samen, meer heeft hij haar namelijk niet te bieden.
In Mr. Stone volgen we zowel de perspectieve van Logan als Pilar. Wat begint als twee verschillende verhaallijnen, vervlecht zich al snel met elkaar. Het is duidelijk dat Pilar en Logan een mega sterke aantrekkingskracht hebben maar ze gaan er beide niet met volle overtuiging in. Doordat we hun eigen verhaallijnen lezen wordt duidelijk wat hen beide tegenhoudt, en het verleden dat ze met zich meedragen. Je krijgt als lezer op deze manier een heel breed beeld van het verhaal en natuurlijk leer je op deze manier ook de hoofdpersonages goed kennen.
Pilar en Logan komen goed uit de verf, doordat zowel hun uiterlijk als hun innerlijk goed beschreven wordt. Het is heel makkelijk om hen voor je te zien, wat echt een pluspunt is tijdens het lezen.
Het is goed te merken dat Mr. Stone het eerste deel is in een serie die over de vijf Stone-broers gaat, want ook deze mannen komen al in beeld waardoor je al een idee over hen krijgt. Er is dus niet alleen veel aandacht besteed aan de hoofdpersonen maar zeker ook aan de overige personages.
Hoewel het dus direct duidelijk is dat er meer speelt tussen Logan en Pilar duurt het lang voordat één van hen echt een move maakt. Het past echter perfect bij het verhaal, vanwege het verleden dat meespeelt.
Er is gedurende het verhaal ook een zekere spanning voelbaar. Je hoopt als lezer dat ze uiteindelijk toch vol voor elkaar zullen gaan en ondanks dat je er ook wel een beetje vanuit gaat, lijkt het echt niet allemaal vanzelf te gaan tussen hen waardoor de verhaallijn verre van voorspelbaar blijkt.
Mr. Stone is een verhaal met levensechte personages, met diepe achtergronden waardoor het meer is dan een steamy liefdesverhaal (ja, steamy wordt het zeker op enig punt!). Het is een verhaal dat diepe banden herbergt en vele gevoelens losmaakt, van lust tot liefde maar ook verdriet, verlies en loslaten.
Een perfecte balans tussen alles wat belangrijk is in een steamy romance.
Lis Lucassen heeft dit alles prachtig verwoord in een zeer fijne schrijfstijl die je over de bladzijdes laat glijden. Het is hierdoor ook dit keer weer een genot om een boek van haar hand te lezen.
Bedankt Lis Lucassen en Tinteling Romance voor het recensie-exemplaar van Mr. Stone