Debet
Debet gaat over Karen, die na de plotselinge dood van haar man ontdekt dat hun leven gebaseerd was op leugens. Terwijl ze rouwt en probeert haar gezin bij elkaar te houden, wordt ze geconfronteerd met oude vriendschappen, verborgen geheimen en een verleden dat haar blijft achtervolgen.
Ik vond het een vlot leesbaar boek met herkenbare thema’s als relaties, schuld, vertrouwen en financiële afhankelijkheid. De spanning is aanwezig, maar blijft voor mij vrij mild. Het verhaal leest lekker weg, al miste ik soms verdieping en echte verrassing in de plot.
Aanrader voor: lezers die houden van toegankelijke, psychologische thrillers met een focus op relaties en dagelijkse realiteit.
Minder geschikt voor: wie zoekt naar harde spanning, onverwachte twists of een donker, intens thrillergevoel.