Advertentie
    Jeanet VIP Club

Het waait wel weer over is een autobiografie over en van Johan Stegeman. De auteur is nu een drieënveertig jarige man. Op zijn zestiende heeft hij een psychose gekregen en op latere leeftijd kreeg hij er nog één.

In dit boek verteld hij erg openhartig over zijn leven, over zijn psychoses, hoe hij toen dacht en wat hij voelde. Maar ook over hoe zijn vrienden en familie erover dachten en hoe het voor hun was. Hoe hij zijn tijd in de psychiatrie heeft ervaren. Het is zeker geen zwaarmoedig boek, het is geschreven alsof hij naast je zit en zijn verhaal verteld, op een zeer sympathieke wijze. De vriendschappen die blijven door dik en dun en de liefde van vrienden en familie die je in je hart raken.

Het is zijn levensverhaal, het gaat niet alleen over zijn psychoses. Johan vertelt over zijn leven in de Achterhoek en zijn belangrijkste levensgebeurtenissen. Zijn twee psychoses en over zijn grote geheim. Een boek dat je in één ruk uit wilt lezen.

Op de achterflap staat:

“Laat je meevoeren in dit aangrijpende, waargebeurde levensverhaal en ontdek dat ondanks de zware psychische ontregelingen het leven waard is om geleefd te worden”

Daar valt niets aan toe te voegen, alleen dat dit boek het waard is om gelezen te worden, zeker voor mensen in de psychiatrie, of geestelijke gezondheidszorg.

Reacties op: Een eerlijk en openhartig levensverhaal

5
Het waait wel weer over - Johan Stegeman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker